Wat een dag! Het huwelijk van Lori en Michiel had eventjes op zich laten wachten, ze zijn namelijk al enkele jaren verloofd. Maar het is waar wat ze zeggen, alles wat de moeite waard is, daar moet je wat geduld voor hebben. Voor hun huwelijk in Loods Tien in Breskens was dat zeker het geval!

Lori en Michiel wilden een dag die bij hen paste. Niet te veel ‘omdat het zo hoort’, maar vooral veel ‘omdat wij dat graag willen’. Dat is volgens mij een van de belangrijkste beslissingen van je bruiloft. Wat heb je eraan als je erop terugkijkt en denkt: goh, nu zou ik het toch anders doen.

Lori en Michiel kozen voor Loods Tien in Breskens als locatie. De strandhut was perfect voor het soort feest dat zij in gedachten hadden. Met een kleine groep van 50 personen vierden ze hun dag in stijl. Boho, met droogbloemen, vol persoonlijke touches en veel liefde.

Bij het krieken van de dag

Het begon allemaal in Blush in Brugge. Lori liet zich daar volledig over aan de handen van Koenraad. Hij luisterde perfect naar wat zij wilde. Lori en Michiel kennen Koenraad al een tijdje en vonden het dus niet meer dan normaal dat eens die grote dag er was, ze bij hem langs zouden gaan. Wat een prachtig resultaat leverde hij af! Het was een glamoureuze versie van de Lori die we gewend zijn.

Daarna trokken we naar hun appartement in centrum Brugge om de rest af te werken. Met 2 kindjes die ook klaargemaakt moesten worden, had Lori haar handen goed vol. Ik moet toegeven dat ik vol respect stond te kijken hoe zij Ellie en Bas aankleedde in haar witte outfit. Geloof me, bij mij zou dat niet gelukt zijn. Er was gelukkig wel nog wat tijd voor een klein dansfeestje op K3, waar we met z’n allen zonder twijfelen aan meededen!

Met de bolderkar trokken we richting het stadhuis van Brugge. Onderweg kwamen we al redelijk wat gekenden tegen. In de prachtige trouwzaal stond de vader van Michiel ons op te wachten met zijn fantastische stem. Hij verzorgde de binnenkomst en het was prachtig. Een perfect begin van het officiële moment.

Op naar het buitenland!

Na het ja-woord trokken we voor de rest van hun huwelijk met z’n allen naar Loods Tien in Breskens. Op de gps kon ik zien dat de zee er was, maar door de duinen moest ik lang wachten tot ik ze effectief te zien kreeg. Wat een prachtig moment was het toen we de heuvel opreden en daar die lang uitgestrekte zee konden zien!

Lori en Michiel hadden heel goed nagedacht over hoe alles eruit moest zien. Met behulp van vrienden hadden ze alles klaargezet, maar ook Mara van Margriet Feesten was die dag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Bij aankomst bij Loods Tien in Breskens was ik dan ook helemaal ondersteboven van wat ze allemaal verricht hadden voor het huwelijk. Het was echt perfect!

Elke genodigde kon zijn plaats aan tafel vinden met een naamkaartje. Niets bijzonders denk je dan, maar dat was het wel. Lori had bij de naam van elke gast een definitie gemaakt! Als dat niet persoonlijk is!

Daar kwamen de traantjes

Tijdens de speechen moest ik toch enkele keer serieus slikken. De geloften van Lori en Michiel toonden heel veel liefde en geborgenheid voor elkaar. Daarnaast leerde ik ook dat een horlogebandje een beetje kan stinken, maar toch lekker ruiken; dat kleine zusjes soms echt een hel kunnen zijn; dat vrouwen soms toch eens de eerste move moeten maken en dat het heel koud kan zijn op een zomeravond.

Na de speeches werd het tijd om de taart aan te snijden. En my god, Chez Mariette had er echt een pareltje van gemaakt! De lievelingskleur van Lori is blauw en Marieke had last minute nog wat blauwe bloempjes kunnen regelen om de taart mee te versieren. Daarnaast zorgde ze naast de vegan bruidstaart ook voor een glutenvrije taart en notenvrije cupcakes. (Allemaal even lekker by the way!)

Om af te ronden nog dit: Kzie je geirn. Dat was de quote die elke genodigde meekreeg naar huis. Een teken dat iedereen die er die dag bij was een speciale betekenis heeft voor hen. Bij mij hangt hij al op de spiegel te blinken. Een remindertje elke dag, kan geen kwaad 😉

Wie werkte mee?

Haar & Make up: Blush
Taart: Chez Mariette
Kledij Lori: Sikkema
Kledij Michiel: Café Costume
Ringen: Nimzu

Nog wa speciallekes!

De uitnodigingen maakten Lori en Michiel zelf.

De dag werd in goede banen geleid door Mara van Margriet Feesten