Elise en Pieter die ken ik van op mijn huwelijksreis (al bijna 5 jaar geleden!) . Wij boekten last minute een weekje Griekenland en blijkbaar hadden zij hetzelfde idee. Al was het dan niet voor hun huwelijk.

Mijn man is niet altijd de meest sociale en als we op reis zijn, dan durft hij ook weleens te zeggen dat ik moet zwijgen als hij hoort dat er andere Vlamingen in de buurt zijn. Hij wil dan namelijk niet dat ze weten dat wij ook Nederlands spreken.
Deze keer was dat niet het geval! Naarmate de all-in consumpties vorderden leerden we elkaar ook beter kennen. Samen met nog een koppel werden we een beetje reisbuddies. Wij waren degene die enkel ‘s ochtends en ‘s avonds in het hotel waren. (All- in was blijkbaar toch niet echt aan ons besteed) Maar ‘s avonds, dan zaten we wel in de buurt van onze nieuwe vrienden.

Nadat de reis afgelopen was, bleven we elkaar wel wat volgen op sociale media. Zo zag ik dat Pieter zijn eigen bedrijfje als schrijnwerker opstartte. Toen ik dus een berichtje kreeg van Elise dat ze zouden gaan trouwen, was ik echt super blij dat ze aan mij had gedacht.

Het ‘kennismakingsgesprek’ was dan ook eigenlijk meer een soort reünie met het ophalen van grappige verhalen: over een waterpijp en cocktailbar of hoe door een zwemband springen van aan de zijkant van het zwembad toch gevaren met zich meebrengt.

Toen de reportage van hun huwelijk erop zat, waagden ze zich nog aan een tripje met mij naar zee. Zoals ik al eerder zei (bij Romina bijvoorbeeld) als je met mij naar zee gaat, dan is de kans groot dat je erin gaat… Ook al heb je in dit geval je trouwjurk aan.

Het werd een magische avond, met een prachtige zonsondergang. Wat ben ik blij dat Pieter en Elise mij zo vertrouwden om dit te doen!
Dus voor wie een loveshoot met hun huwelijkskleren wil doen, of gewoon eens gezellig met je lief/man/vrouw, doe eens zot en ga naar een plekje dat perfect bij jullie past 😀

SHOW COMMENTS

Dank je wel lieve Liesbeth!