Afgelopen maart legde ik het huwelijk van Raf en Romina vast en toen was er al iets speciaals aan de hand: de tortelduifjes verwachtten een baby. Het was allemaal nog pril en op dat moment werd er al eventjes bij stil gestaan, dat was zeker nog niet genoeg voor hen.

We spraken af om deze fantastische herinnering eens goed vast te leggen. De zee heeft voor Romina altijd al een enorme aantrekkingskracht gehad, eentje die ik met haar deel. Geen idee hoe het komt, maar ik voel me altijd volledig thuis als ik aan zee ben. Ik vind het fantastisch om de wind te voelen, het zand tussen mijn tenen en dan nog water erbij. Ik ben een echte waterrat. Dus weet als je ooit met me naar de zee trekt, er is een hele grote kans dat je er in zal moeten. 😉

Ik was dan ook super blij toen Romina me vroeg of de shoot aan zee zou kunnen. We spraken af in Bredene en begonnen in de duinen. We gingen steeds dichter bij de zee en ja hoor, daar ging onze zwangere dame pootje baden!

Ik ging ondertussen ook al langs om hun kleine meid (Riene) te fotograferen. Ik vind het een ongelofelijke eer om bij zo veel van die speciale momenten aanwezig te mogen zijn!

Geniet van elkaar en van jullie gezin, Raf en Romina! Jullie lieve Riene groeit op in een fantastisch liefdevol nest <3

Please follow and like us: