De herfst is weer in het land en laat dat nu net mijn favoriete seizoen zijn!
Ik hou van de kleuren, van de geuren en kijk er zo naar uit om mijn herfstkledij weer uit de kast te mogen halen. Ik ben een herfsttype, de zomer is nu eenmaal niet mijn ding qua kledij…

Vorig jaar mocht ik het prachtige herfsthuwelijk van Julie en Laurenz fotograferen en dat was fantastisch! Een prachtige herfstdag (meer dan 20 graden, stralende zon,) indian summer ten top. De dag had niet beter kunnen verlopen.

Ik had wel zot veel zenuwen, mijn zus zou die dag ook op het huwelijk zijn en het is toch nog iets anders als iemand je echt kent. Je mag het dan echt niet verpesten 😉

Die zenuwen dat is een thema dat regelmatig terugkeert. Ik denk dat het komt omdat het ook een hele verantwoordelijkheid is om die foto’s goed vast te leggen. Die dag keert nooit meer terug en je kan hem ook niet eens overdoen. Je hebt maar 1 kans voor de foto’s, want ze moeten een leven lang meegaan… Denk dus goed na voor je een fotograaf kiest voor jullie grote dag. Ik zeg niet dat het de allerduurste moet zijn of degene die het al super lang doet. Probeer gewoon niet enkel aan je portefeuille te denken, want geloof me, dit is het enige (behalve je trouwring) dat nog overblijft van die dag…

Please follow and like us: