Op een van de koudste dagen van de zomer heb ik nood aan een beetje warmte. Iets wat niet ontbrak op de huwelijksdag van Emily en Jency.

Nog nooit heb ik in mijn ‘fotografieleven’ zo gezweet als toen. Maar hun grote dag was meer dan dat. Het was ook een dag vol emoties, vriendschap en heel veel liefde.

Vooral de speech van de broer van Jency blijft me bij. Ik stond te huilen achter mijn camera! (en dat is nu eens precies de reden waarom ik een goeie band wil met mijn koppels, ik wil oprecht blij zijn voor jullie!) Daarnaast waren er ook de vriendinnen van Emily die het voor haar opnamen toen het wat te warm werd en ze daar last van begon te krijgen. Met man en macht gingen ze op zoek naar een manier om haar af te koelen.

Zelf vonden ze ook de afkoeling: in een bootje op de vijver van de feestzaal. Ik moet stiekem toegeven dat ik een klein beetje hoopte dat ze om zouden vallen, maar ze waren verbazingwekkend in evenwicht! Nog nooit ben ik zo jaloers geweest op de gasten van een feest dat zij ongegeneerd in de vijver konden stappen om zo hun lichaam te laten afkoelen.

Emily en Jency zorgden ook voor een verrassing aan het begin van hun dansfeest: shotjes. Iets wat blijkbaar typisch voor hun vriendengroep was. Die shotjes misten hun resultaat niet. Ik heb zelden zo’n feestfoto’s kunnen maken, zo vroeg op de avond.

Kortom een dag om nooit te vergeten en om een beetje warmte te bieden op deze kille zomerdag!

Please follow and like us: