Tijdens het kennismakingsgesprek voor hun huwelijk werd snel duidelijk dat Anouk en Percy niet het doorsnee koppel waren. Ze zien elkaar en hun vrienden heel graag (zoals de andere koppels) maar hun liefde voor Groot-Brittannië spatte ervan af.

In hun gekozen pakket was een loveshoot inbegrepen en toen we die aan het plannen waren, kwam een heel voorzichtige vraag: zou die misschien in Dover mogen?

Ik denk dat ik nog nooit zo snel ja gezegd heb op een vraag! Ik vond het fantastisch, een prachtige plaats voor een prachtig koppel. Dit ging gepaard met wat stress: wat als ik die locatie niet kon vastleggen zoals het hoorde…

Gelukkig zijn Anouk en Percy fantastisch lieve mensen en op het moment dat we elkaar daar zagen, werd de stress omgeruild voor enthousiasme. We namen eerst wat foto’s bovenop de klif, maar waagden ons toch aan de tocht naar beneden. Ik had het lastig, maar het moet nog veel moeilijker geweest zijn voor hen: in een trouwjurk en een maatpak!

Ik ben Anouk en Percy zo dankbaar dat ze de vraag durfden stellen en hoop dat er nog veel ‘zotte’ vragen volgen!

VIEW TAGS