Aurélie had me op instagram al eens aangesproken met de vraag of ik nog vrij was voor haar huwelijk.
Jammer genoeg was ik die dag al geboekt en moest ik haar dus teleurstellen. We bleven echter wel reageren op elkaars posts en na een tijdje kwam de vraag of ik toch eens wat foto’s van haar en haar toekomstige wou nemen.

We gingen samen op zoek naar een oude industriële locatie waar JM zot van was. Het was een avontuur, dat kunnen we wel zeggen. Naast losgeslagen honden, eigenaars die vergeten dat je langskomt, schapen en ontelbaar veel katten vonden we toch onze weg naar de oude steenbakkerij.

De eigenaar vertelde dat die altijd in de familie was gebleven en dat hij er niet aan dacht om ze te verkopen. Maar het wordt voor hem steeds moeilijker om het te onderhouden. De fabriek ligt er dan ook nog bij zoals ze al die jaren geleden achtergelaten werd. De stofjassen hangen nog in de kast. Het lijkt alsof daar van de een op de andere dag beslist werd om het werk neer te leggen en nooit meer terug te keren.

Ik vond het er prachtig, maar zou er eerlijk gezegd niet alleen durven rondlopen. Ondertussen weten jullie al een beetje wat voor angsthaas ik ben :p Maar wat gaan mijn creatieve gedachten groeien van zo’n locatie! Een gebouw in verval vind ik fantastisch. Zeker als op bepaalde plaatsen de natuur het opnieuw overneemt en je ziet hoe sterk/zwak alles wel is.

Aurélie en JM gingen er volledig in mee, geen opdracht was voor hen te moeilijk! Ze waren het perfecte koppel om mee op pad te hebben die dag, wat maakten ze me blij met hun liefde voor elkaar.

Soms hoeft het niet meer te zijn dan een oude fabriek en een koppel dat elkaar graag ziet. (oh, ja en een fotograaf die het vastlegt natuurlijk 😉 )

Ondertussen stapten Aurélie en JM al in het huwelijksbootje en ik kan hen alleen maar een dikke proficiat en veel plezier en succes wensen!

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS