Begin oktober kreeg ik een telefoontje van Lotte, een toekomstige bruid. Ze had mijn gegevens via via doorgekregen en na ons gesprekje besloten we af te spreken om elkaar wat beter te leren kennen.
Voor er knopen doorgehakt worden vind ik het belangrijk dat ik mijn koppels eens gezien/ontmoet heb, niet enkel via een mailtje. Fotografie is meer dan gewoon wat foto’s nemen. Het gaat over kleine momenten vastleggen en dat lukt het best als ik weet hoe jullie in elkaar zitten. Hoe jullie met elkaar omgaan, wie voor jullie super belangrijk is, …

Na het gesprek, voelden we beiden de klik.
(nog zo iets dat echt broodnodig is, want als ik een hele dag iemand moet achtervolgen dan vind ik die persoon het liefst nog leuk ook, en omgekeerd zal dat zeker ook het geval zijn)
We besloten samen om onze samenwerking officieel te maken, ik zou hun huwelijksfotograaf worden.

Lotte en Wim zijn al 20 jaar samen en hadden nog steeds de grote stap niet gewaagd. Andere grote stappen waren wel al gezet: samenwonen, een huis kopen, hun gezin uitbreiden met 2 kindjes. Maar dit zou de kers op de taart worden.

En dat was het ook! Lotte wilde liever geen witte, lange jurk want dat was niks voor haar. Maar omdat ze schrik had dat ze niet ‘bruid’ genoeg zou zijn, had ze Wim toch haar jurk laten zien. Die kon haar meteen geruststellen. Beiden straalden op hun grote dag, en hun dochters nog meer!

De hele dag werd gevuld met liefde, voor elkaar, voor hun familie en vrienden. Zelfs ik moest een traantje wegpinken toen hun oudste dochter haar eigen geschreven gedicht voorlas. Wat een topper!
Naast een klein paniekaanvalletje bij het verliezen van een ring (gelukkig niet een van hun trouwringen) die gelukkig snel teruggevonden werd, verliep alles van een leien dakje.

Maar jongens, dat eten… Zo lekker! Echt ongelooflijk! Ik ging nog nooit zo vaak naar de traiteur om te zeggen dat het fantastisch was. In de zomermaanden focussen ze volledig op hun traiteur zijn, maar in de winter kan je bij hen gaan eten… 2x raden wat er bij ons op de planning staat voor februari :p

Het leukste van al: ze deden alles precies zoals zij het wilden. Hun dag was af, perfect, op hun manier! Zo zou het altijd moeten zijn 🙂

Geniet mee van hun dag 🙂

Wie werkte mee?

haar: Flou
locatie: Hoeve Lomaya
traiteur: De Mess

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS