Een hoofd vol ideeën, zo omschrijft mijn man me vaak.
Zo barstens vol dat ik de helft er niet eens van kan onthouden. Eigenlijk heb ik een boekje nodig om het allemaal op te schrijven als het me te binnen schiet, maar dat houd ik niet vol. Of ik vergeet waar ik het gelegd heb en dan begin ik een nieuwtje.

Gelukkig kon dit idee lang genoeg blijven hangen om uit te werken. Ik was al een tijdje op zoek om weer een passieproject op te starten. Iets wat ik voor mezelf deed en waarbij ik mezelf ook eens probeerde uit te dagen, zonder dat er consequenties aan vast hingen. Zo werkte ik vorig jaar ook al een styled shoot uit.

Zoals vele meisjes ben ik al van kinds af aan een Disneyfanaat. En dan in het bijzonder de Disneyprinsessen hebben mijn hart gestolen. Ontelbaar keer heb ik de film bekeken, zo vaak zelfs dat ik er heel wat bijna van buiten ken. Ook toen ik 20 was bekeek ik ze nog, wat ben ik blij dat ik nu kinderen heb en ongegeneerd opnieuw kan kijken.

Ik besliste dus om de Disney prinsessen om te vormen tot bruid!

Mijn eerste onderdeeltje van dit project werd Ariël. Een pittige zeemeermin die haar man op het land kwam zoeken, of hoe je niet kiest op wie je verliefd wordt. Hoe je soms serieus moet vechten om bij diegene te mogen/kunnen zijn die je graag ziet. Mijn favoriete prinses kreeg een huwelijksmake-over.

Ik raapte mijn moed bijeen en begon mensen aan te spreken over mijn idee. En ik vond meteen mensen die geïnteresseerd waren om mee te werken. Omdat we nog helemaal niet goed wisten hoe het zou uitpakken kozen we er bewust voor om een klein teampje te vormen.

Wat ben ik blij met het resultaat! Ik had nooit durven dromen dat we met zo’n klein team dit konden verwezenlijken. Ze is nog beter geworden dan ik me kon inbeelden. Geniet mee van mijn moderne versie van Ariël als bruid.

Ondertussen werd ook Pocahontas in een trouwjurk gestopt! Deze Disney prinses vind je hier!

Wie werkte mee?

model: Babette Defoort
haar: Pins and Braids
make up: Sophie T’joen
juwelen: Refined Bohemia
rok: BHLDN
top + glitterjurk: Zara

Welke prinsessen volgen nog?

Pocahontas
Jasmine
Belle
Rapunzel, …

Zelf zin om mee te werken?
Stuur een berichtje met je gegevens, in welke prinses je interesse hebt + welke rol je zou willen uitoefenen!

Please follow and like us: