Niet zo lang voor haar uitgerekende datum kreeg ik van Lori de vraag of ik het zag zitten om nog foto’s te nemen van haar, haar gezin en die bolle buik.
Ik kende Lori niet zo goed, ze had samen met mijn man gestudeerd en ik volgde haar wel op instagram en wist dat ze het daar nogal goed deed. Maar dat was het zo’n beetje.

Omdat Lori nog niet echt een idee had van wat ze eigenlijk wilde qua type foto’s, hielp ik haar een beetje op weg met mijn Pinterest bord (klik hier om ook eens te piepen ) .
Daar kon ze voorbeelden zien van alle verschillende mogelijkheden en combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk 🙂
We beslisten samen om een buitenshoot te doen en trokken daarvoor naar De Panne.

Die dag was het weer niet al te best en regen dreigde eventjes onze afspraak te verstoren, maar net op tijd verdween de nattigheid.
Tijdens het wandelen raakten we aan de praat en ik moet eerlijk zijn: wat een topmadam is Lori! Echt een eerlijke en oprechte dame, met het hart op de juiste plaats en een gezonde dosis ambitie.
Michiel die haar door dik en dun steunt en daarbij zichzelf niet verliest is ook al zo’n toppertje.
En dan is er nog kleine Ellie. Een goedlachse madam die duidelijk weet wat ze wil en die precies echt voluit voor het leven gaat. Dan kan het niet anders dan dat die kleine Bas (die ondertussen al geboren werd) op zal groeien met fantastische rolmodellen en ongelooflijk veel liefde!

Wil je het verhaal van Lori lezen? Bekijk dan haar blogpost hier!