Lotte en Wim kwamen bij mij terecht via de mama van Lotte, die een collega is van mijn schoonmoeder (merci, Hilde). Na een plezant en gezellig kennismakingsgesprek besloten ze om met mij in zee te gaan en ik zou hun huwelijk in april vastleggen.

Het pakket dat ze kozen bevatte een loveshoot en ze besloten die te gebruiken om de foto voor hun uitnodiging te maken.
We spraken af aan de Damse Vaart in Brugge op een zondagavond.
Die zondag was het super mooi weer en er waren dus heel wat toeristen, wandelaars en fietsers op de baan. Na enkele stressvolle momenten met de auto beslisten we die aan de kant te zwieren en opnieuw te beginnen.

En dat was de beste keuze die we konden maken, wat hebben we ons geamuseerd!
De rust keerde terug en de persoonlijkheden van de kindjes en het koppel konden naar boven komen. Dat is nu net waar ik het voor doe.
Oh en het wordt hier wel heel duidelijk dat ik niet de ‘kijk eens allemaal naar het vogeltje’ fotograaf ben 😉