Jongens in het zesde leerjaar, het begin van de puberteit… Ze willen niet meer klein zijn, de eerste liefdes steken de kop op en ze weten soms met zichzelf geen blijf. Geen makkelijke periode in hun jonge leven en dan moeten ze nog eens op de foto voor hun communie/lentefeest.

De papa van Jasper stuurde me een bericht met daarin de vraag of ik het zag zitten om op een verlaten industriële site foto’s te nemen van deze jonge, maar toch al grote, kerel. Ik ben altijd al aangetrokken geweest tot zo’n projecten en zag dat volledig zitten.

Ze brachten me naar de site en daar moest ik even alleen rondlopen. (Het was aan het regenen en we hadden voor de zekerheid de feestkleren nog niet aangedaan, want we wisten niet wat we zouden aantreffen). Man, wat ben ik bang geweest. Ik voelde me nadien zo’n badass! En ondertussen heb ik het nog al eens aangedurfd om zo’n verlaten site te verkennen. Ik heb de smaak te pakken en Jasper en zijn papa precies ook. Ik hoorde wilde verhalen van papa en kon duidelijk horen dat wanneer Jasper wat ouder zal zijn, die twee elkaar goed zouden vinden in dit soort avonturen!

Zo blij dat ik deze ervaring met jullie mocht delen, hopelijk ben ik binnenkort even stoer als Jasper en Jurgen!