De mama van Arnoud is voor mij geen onbekende. We zaten vroeger samen in de chiro, zij was voor mij een van mijn grote voorbeelden. Een fantastische madam, die sterk in haar schoenen stond en wist wat ze wou. Ik keek dus erg naar haar op (en doe dat nog steeds).

Toen ze me een berichtje stuurde om me te vragen om foto’s te nemen van haar oudste, blijkbaar niet meer zo kleine, zoon, twijfelde ik geen moment. Als hij een beetje op zijn mama leek, dan werd het fantastisch!

Arnoud is een hele levendige jongen, hij nam me mee op sleeptouw in het park en toonde me alle mooie plekjes. Hij deed het echt fantastisch! Deze natuurliefhebber wist ook heel goed wat hij wilde (heeft hij van geen vreemde) en zijn enthousiasme was aanstekelijk!

Lieve Arnoud, blijf in jezelf geloven want jij bent echt een ongelooflijke kerel!