Op een koude en bewolkte woensdagavond spraken we af aan de Gavers.
Alixe, haar zusje en mama zouden me ontmoeten aan de parking van de molen, spannend!.
Ik kreeg al een berichtje van Stefanie van Pins and Braids om te zeggen dat ik me zou amuseren. Dat het fantastische meisjes waren met een hele lieve mama. Ik kon niet wachten om hen te ontmoeten. Stefanie van Pins and Braids had hun haar verzorgd, en mama’s: ze is een aanrader!

Bij aankomst kreeg ik meteen een kus en ik voelde me op slag op mijn gemak. Ik denk dat het bij hen ook zo was, want de eerste foto’s waren meteen een schot in de roos.

Deze prachtige jonge dame deed de zon schijnen en maakte het voor ons allemaal warm en gezellig. Ik ben ontzettend blij dat ik deze foto’s van haar mocht nemen, want ze straalt!
Wat een mijlpaal in haar jonge leven, wat een start voor een nieuw begin!