Kate en Nicolas zouden België inruilen voor de Verenigde Staten, maar niet voor ze in het huwelijksbootje stapten.

Ik leerde hen wat beter kennen tijdens een avondje Leuven: een down-to-earth, grappig koppel, dat elkaar duidelijk ongelooflijk graag ziet. Ze leerden elkaar kennen in het uitgaan en het park aan de bibliotheek zorgde ervoor dat die prille liefde gevoed werd.

Op 1 september was het dan zo ver. Ik kwam aan in het ouderlijke huis van Kate, dat bruistte van het leven. Ik werd begroet door een heel warme familie en ging mee in hun ritme.
Er waren ongelooflijk veel persoonlijke toetsen aan hun grote dag: de schoenen van Kate en de strik van Nicolas werden gemaakt door haar zus, de andere strikken door een familielid, de organisatie door de schoonbroer van Kate (Andreas van Footstrap Events), het dessertbuffet werd door Kate en haar familie gemaakt, …

Het werd een emotionele dag, vol momenten waarop je echt kon voelen hoe graag Kate en Nicolas elkaar zien. Maar ook hoe graag ze gezien worden door hun familie en vrienden.
Daarnaast ging het feest ook door in wat zonder twijfel een van de mooiste locaties is die ik al heb gezien: De Beekhoeve.

Geniet gerust mee van hun dag!

planning en styling: http://www.footstrap.be/

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: