Via via kwamen Ellen en Colin bij mij terecht. We spraken af om elkaar al eens te zien voor de grote dag en bij de eerste poging kon ik genieten van een lekkere mojito, terwijl zij vast zaten op de Antwerpse Ring…

Onze tweede poging liep gelukkig beter af. Ik voelde meteen wat voor warme mensen voor me zaten. Ze vertelden mij hun verhaal, (over elkaar leren kennen in een salsacafé en dan meteen samen op salsaweekend te vertrekken, in een tent…) wat ze belangrijk vinden in het leven (elkaar, hun familie), waar zij als koppel en als individu voor staan, wat er zo speciaal is aan hen en hun liefde. Het was ontroerend om te horen hoeveel ze voor elkaar betekenen.

Daarnaast vertelden ze me ook dat ze eerst gewoon een housewarming wilden geven, maar dan toch maar beslist hadden om er een trouwfeest van te maken. Hun huis is dan ook ontzettend belangrijk voor hen, aangezien het de plek is waar ze beiden voor het eerst tot rust kwamen. Geen nomadenbestaan meer, maar een vaste plek voor hun liefde.

Ellen en haar mama schuimden de Kringloopwinkels af op zoek naar gepaste decoratie. Alles werd tot in de puntjes geregeld. En het resultaat was dan ook prachtig!

Het werd een dag om nooit te vergeten. De liefde en het plezier spatte ervan af. Maar het was ook pakkend en ontroerend. Ik ben zeker niet de enige die een traantje weggepinkt heeft.

Lieve Ellen en Colin, bedankt dat ik erbij mocht zijn op jullie dag! Ik wens jullie al het beste toe, want dat verdienen jullie oprecht!

Enkele belangrijke namen om te vernoemen:
Prachtige boho haar door Von Winckelmann
Overheerlijke bruidstaart en dessertbuffet door Baked

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS