Een ongelooflijk jaar vol onverwachte wendingen!

Wie mij begin 2018 had gezegd wat afgelopen jaar in petto had, die zou ik nooit geloofd hebben! Het was een jaar vol eerste keren.
En alles begon met zelfvertrouwen. Ik moest gewoon 1 keertje op mijn tanden bijten en de vraag durven stellen aan iemand: mag ik een keertje foto’s van jou nemen?

Dit was vast en zeker de moeilijkste stap die ik genomen heb! Wie mij kent weet dat ik een klein hartje heb. Je ziet het niet altijd, maar het is zo. Ik ben een beetje een seut, een toffe seut, maar toch nog steeds een seut. Een emotionele softie, maar dat heeft ook zijn voordelen!

In februari durfde ik de vraag dan toch te stellen en ook mijn zus (die vind je hier) begon beroep op mij te doen. Kleine Suze werd de eerste voor mijn lens. Daarna ging het snel, ik plaatste een oproep op facebook, maakte een facebookpagina en HOP!

Al snel had ik enkele communieshoots op de boeken staan, ik had me ook ingeschreven voor een cursus huwelijksfotografie.

Enkele van die beelden postte ik op instagram en facebook en toen gebeurde iets geks: ik kreeg huwelijksaanvragen! Zonder het te beseffen had ik 1, 2, 3 huwelijken op de boeken staan.
Maar daar stopte het niet. Door de helpende en steunende hand van een bevriend en getalenteerd fotograaf (Merci, Simon Leclercq) kreeg ik nog aanvragen. Bam, mijn zomer zat vol.

Daarnaast nog wat koppelshoots, zwangerschapsshoots, gezinsfoto’s, eigen ideetjes uitwerken, workshops,… We mogen ook niet vergeten dat ik nog een gezin met 2 kleine kindjes heb en een fulltime-job in het onderwijs.

Alles ging zo snel dat mijn hoofd er soms wat van tolde. Ik leerde ook al vlug dat ik systemen nodig had en dat mijn soms zo warrige brein nood had aan structuur. Verschillende apps, een agenda, een werkplek… alles hielp me om dat te vinden. Maar mijn website en facebookpagina vielen er toch altijd een beetje uit.

Voor 2019 heb ik dus enkele doelen, en door ze hier op te schrijven verplicht ik mezelf een beetje om ze na te komen!

  • facebook en website beter onderhouden
  • 2 shoots doen voor mezelf (met mijn eigen creatieve ideeën)
  • investeren in opleiding
  • durven zeggen dat ik een fotograaf ben
  • meer tijd voor mijn gezin

Ik denk dat dat al genoeg is voor dit jaar. Heb jij goede voornemens of een bucketlist voor dit jaar? Wie weet geef je me nog goeie ideeën!

Heb je zelf zin om voor mijn lens te komen staan, neem dan snel contact op!

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: