In oktober zette ik een heuse styled shoot op poten met als thema:
upcycled winter.

Een styled watte?
Samen met tal van andere huwelijksprofessionelen zetten we een bruiloft in scene. Zo konden we allemaal eens laten zien wat we kunnen. Eens volledig uit ‘de bruidsbox’ denken, wat kan er nu leuker zijn?!
(de lijst van alle professionals vind je onderaan deze blogpost)

Het thema (upcycled winter) kwam er door een minder mooi puntje van de huwelijkswereld:
alles wordt gekocht en daarna weggegooid of niet meer gebruikt. Dat vind ik ontzettend jammer en ook helemaal niet nodig!
Ten eerste kost het ongelooflijk veel geld, daarnaast is het helemaal niet goed voor het milieu en is het moeilijk om zo ‘uniek’ te zijn.

Ik stapte naar de Kringloopwinkel gewapend met een lijstje van wat ik nodig had. Niet te specifiek, want dan vind je niet wat je wil. Een kader waarin ik bepaalde producten kon vinden: kleuren, een gevoel, welk product. Dus niet een foto van iets, maar echt een vage beschrijving.
bvb 3 vazen, mix match servies, bruin/roest/groen/goud

Wat is de Kringloopwinkel een schatkist! Omdat ik met zo’n open geest binnen kwam, was het niet moeilijk om zaken te vinden die in het thema pasten. (Ook Ellen, een van mijn bruidjes van afgelopen zomer kon zo haar ‘garden wedding’ volledig stylen. Meer over haar grote dag vind je hier)
En wat nog leuker was: ik was er zeker van dat niemand anders mijn spullen ook zou hebben.

Op een koude zondag was het dan zover, we kwamen allemaal samen en iedereen hielp me mijn visie tot leven te brengen. Was het allemaal precies zoals ik het in gedachten had? Nee. Maar dat is op een echte bruiloft ook niet zo 😉 Is het resultaat iets waar ik trots op ben? Wees daar maar zeker van!

het powerteam:
locatie: Het Sacrament
Haar: Pins and Braids
Jurken te vinden bij Rebel at Heart Bridal Studio
  jurk 1 = Otaduy – jurk 2 = Kite and Butterfly – jurk 3 = Chantel Lauren
Decoratie: De kringloopwinkel
Pak: Cafe Costume
Strik: Bowking
Make up: Melanie Houthoofd
Bloemen: Feeflower
Styling: Juliette Events

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS

[…] ) en we konden al enkele keren samenwerken! (bekijk zeker eens deze blogposts: Ariël, Pocahontas, upcycled winter) Maar ze heeft ook al geregeld eens haar handen in mijn haar gehad […]