De tijd raast voorbij. In juni gaven Michiel en Cathy elkaar het ja-woord in Schaarbeek. Dit hippe koppel hield niet van de clichés en ging volop voor hun eigen stempel.

Een bruidspaar dat elkaar leerde kennen op café, dat verhaal kennen we. Maar als zij hem een verkeerd nummer geeft en hij haar toch weet te traceren (want dan is het meant to be) dan weet je dat het voor altijd is.

In de prachtige trouwzaal van de gemeente Schaarbeek klonk hun liefde nog luider dan hun ja. Fantastisch om te zien hoe gelukkig ze beiden buiten stapten na hun wettelijke ceremonie. Wat heb ik toch de mooiste job van de wereld, dat ik deze dagen mag meebeleven en vastleggen!

trouwen gemeentehuis Schaarbeekbruid schaarbeekhuwelijk schaarbeekfirst lookwettelijk huwelijk schaarbeekkoppel-trouwen-schaarbeekhuwelijk-gemeentehuis-schaarbeek 3bruidspaar-gemeentehuis-schaarbeekhuwelijk-gemeentehuis-schaarbeek 4bruid-gemeentehuis-schaarbeek 2trouwzaal-schaarbeek 1trouwzaal-schaarbeek 2huwelijk-gemeentehuis-schaarbeek 6huwelijk-gemeentehuis-schaarbeek 5trouwzaal-schaarbeek 3huwelijk-schaarbeektrouwen-schaarbeekbruid-schaarbeekbruidspaar-alternatief-minimalistisch 1huwelijk-schaarbeek-stationtrouwen-schaarbeek-stationtrouwen-schaarbeek-station 3trouwen-schaarbeek-station 2huwelijk-treinspeech-trouwen-tuinfeestbloemen-trouwen-huwelijk

 

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS