Je zag ze hier al enkele keren verschijnen, mijn lieve zus en haar Davy. Toen ik pas begon met mijn avontuur in fotografie, stond zij als 1 blok achter me en pushte me vooruit. Zonder haar stond ik nu nog niet waar ik al sta. Mijn kleine zus is ongelooflijk… En ik ben zo dankbaar dat ik haar in mijn leven heb.

Op deze foto’s is ze nog zwanger van mijn metekindje, ondertussen is Nel al geboren. Kleine Nel is perfect en wordt ontzettend graag gezien. (En stiekem serieus verwend door haar meter!)

Foto’s van Nel volgen, maar hier zie je haar trotse ouders in blijde verwachting uitkijken naar haar komst.

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS

Geef een reactie

[…] februari durfde ik de vraag dan toch te stellen en ook mijn zus (die vind je hier) begon beroep op mij te doen. Kleine Suze werd de eerste voor mijn lens. Daarna ging het snel, ik […]

%d bloggers liken dit: