Op 7 juli 2017 trouwden Shana en Mathijs officieel. Hun feest werd echter een jaartje uitgesteld en vond dus plaats op 7 juli 2018. En dat feest mocht ik vastleggen.

Het was een speciale gebeurtenis, want Mathijs is niet zomaar iemand. Hij is mijn neef ๐Ÿ™‚ Hij leerde Shana al jaren geleden kennen. Ik zat op kot in Gent toen ik haar voor het eerst zag, heel lang geleden dus ๐Ÿ˜‰

Zij bracht hem de liefde voor paarden bij. Zelf zal hij er niet op rijden, maar hij ziet ze wel doodgraag. Shana vult Mathijs perfect aan en samen pushen ze elkaar vooruit. De toekomst brengt nog een serieuze verbouwing en extra diploma’s. Ik ben er zeker van dat die rooskleurig zal zijn!

Bedankt voor het vertrouwen Mathijs en Shana, ik vond het super!

Q

Jurk: Sincerity Bridal
Feestzaal: Den Haze, Wingene

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: