New York, concrete jungle where dreams are made of…
If I can make it there, I’ll make it anywhere…
En nog vele liedjes waren de inspiratie voor deze bruisende stad.

De stad die voor Mathias en Oliver een nieuw begin betekent, maar niet voor ze elkaar het ja-woord gaven. In het bijzijn van vrienden en familie beloofden ze elkaar trouw en steun, hun hele leven lang.
Ik mocht erbij zijn toen dit koppel die belangrijke gebeurtenis vierde.

We vertrokken rond de middag op Linkeroever in Antwerpen en vaarden met de overzet richting het Elzenveld.

Aangekomen in het Elzenveld werd meteen duidelijk hoe graag Mathias en Oliver gezien worden door hun families. Hun verleden apart en samen werd tentoongesteld via fotocollages. (btw hoe schattig kan je zijn als kind!!)

Na de recepties volgde het avondfeest met naast de speech van Oliver en de getuigen, ook het pakkend woordje van de papa van Oliver. Daarbij kon zelfs ik het niet droog houden. De boodschap was bij elk van hen luid en duidelijk: Mathias en Oliver zijn voor elkaar gemaakt en brengen duidelijk het beste in elkaar naar boven.

Na een fantastische maaltijd volgde de openingsdans waarna het feestje losbarstte. Swingende tantes en nonkels, springende schoonzussen, fantastische muziek (waaronder Casanova van Ultimate Chaos) en een frietkraam voor het nachtelijke hongertje, allemaal ingrediënten die garanderen dat het een avond/nacht werd om nooit te vergeten.

Ik ben zo ontzettend vereerd dat ik er die dag bij mocht zijn. Stel het goed in New York en denk eraan:
It’s not unusual to be loved by anyone…

 

Feestzaal: Elzenveld, Antwerpen
Das en strik bruidegommen: Guy David

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS