Op zaterdag 7 juli stapten Lore en Dries in het huwelijksbootje. Ze hebben er echter al een hele vaart opzitten. Samen met hun zoontjes hadden ze zin om ook eens voor mijn lens te staan. Ze wilden graag wat familiefoto’s, maar dan die van de ongedwongen soort. Het soort foto’s waarop ze zichzelf  konden zijn, waar ze gelukkig van worden, waar ze leuke herinneringen aan hebben.

We trokken samen naar Ter Borcht in Meulebeke op een erg warme middag, na het eten en voor de dutjes. (Die dutjes kwamen in de namiddag volgens Lore goed van pas 😉 )

Stoere Noah had er in het begin niet veel zin in, tot hij zijn mama mee mocht trekken: het ijs was gebroken en Noah vloog er in! Springen, zoentjes geven aan mama, papa en kleine broer Eli, vliegen, lopen,… Hij deed het allemaal samen met de mensen die hem het liefste zien!

Na afloop kreeg ik van Lore het mooiste compliment: zelfs Dries vond het leuk. 😉

Ik vind het fantastisch om dit te kunnen vastleggen. Want vaak staat niet iedereen van het gezin op de foto en we zijn het onze kinderen verschuldigd om tastbare herinneringen te hebben aan hoe hun mama/papa er vroeger uitzag, aan hoe schattig ze toen wel waren en aan hoe graag ze wel werden gezien.

Bedankt Lore, Dries, Noah en Eli!

Quirine

 

 

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: