Je hoort het erg vaak, ons Belgenlandje is te saai. Hier zijn geen leuke plekjes, … Maar eigenlijk hebben wij het allemaal! We hebben fantastische historische steden, bossen en parken, uitgestrekte natuurgebieden, en dan ook nog eens de zee!

Het belangrijkste voor mij blijft dat de mensen voor de lens zich amuseren tijdens onze tijd samen. Alleen zo kan ik hun echte connectie vastleggen en zijn de herinneringen ook waardevol. Wie wil er nu terugkijken naar foto’s waarbij je meteen het gevoel weer krijgt dat het awkward was, dat je je geforceerd voelde, …

Het is voor mij als fotograaf zo belangrijk dat die klik er is tussen ons! Hoe beter ik jullie ken, hoe gemakkelijker het wordt om jullie echte persoonlijkheid vast te leggen.

Daarom vind ik het fantastisch om mijn koppels beter te leren kennen voor hun grote dag door middel van een loveshoot. Julie en Laurenz waagden zich eraan en we trokken naar zee. Het originele plan om naar De Panne te trekken ging letterlijk in vlammen op door een duinenbrand dus gingen we op zoek naar andere duinen en belandden in Bredene.

Bedankt om met me mee op pad te gaan Julie en Laurenz!
Ik kijk al ontzettend uit naar jullie grote dag in oktober.

Q

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS