Ik kreeg een bericht van Ann-Sophie, eigenares van Juliette Events, met de vraag of ik nog vrij was. Vrij om een huwelijk te fotograferen, maar dan niet van het koppel… Dit had ik nog nooit gedaan, dus natuurlijk zei ik ‘ja’.

Ik werd verrast door alle kleine details die ervoor zorgden dat het huwelijksfeest top werd. En hoe goed alles werd voorbereid, gepland n uitgevoerd door Ann-Sophie. Alles gebeurde discreet, maar met een glimlach.

Het was een geweldige leerschool om een huwelijk eens van een ander perspectief te bekijken. Die ervaring neem ik zeker mee naar de huwelijken die nog op de planning staan.

Bedankt Ann-Sophie voor je warme manier van werken.

Q

eventplanner: Juliette Events
Feestzaal: De Oude Vismijn, Gent

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: