In april had ik een van mijn eerste opdrachten: communiefoto’s van Eleonore.
Een opdracht in 2-voud: foto’s voor de uitnodiging en voor de bedanking.

In het huis van de grootouders van Eleonore werden de uitnodigingsfoto’s gemaakt. Geheimpjes werden verteld aan de kleine zussen maar ook aan mij, ik weet bijvoorbeeld heel goed dat Eleonore een vriendje heeft (maar geen nood Eleonore, your secret is safe with me 😉 )

Een weekje later zagen we elkaar opnieuw. Eleonore was perfect uitgedost in haar communieoutfit na een bezoekje aan de kapper. We gingen op zoek naar mooie plekjes in Park De Rode Poort in Brugge. Ik bracht een ballon mee en al snel werd duidelijk dat ze dat een erg fijne verrassing vond. Jammer genoeg besloot de ballon er redelijk snel vandoor te gaan. Gelukkig hadden we al een foto kunnen nemen 😉

Binnen een maandje verschijnt Eleonore opnieuw voor mijn lens, maar dan niet alleen. Haar zusjes en ouders (ja mama, jij ook 😉 ) zullen haar deze keer vergezellen. Ik kijk er al ontzettend naar uit!

Quirine

 

 

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: