Na het lanceren van mijn facebookpagina kreeg ik een berichtje van Sharon. 1 van mijn beste vriendinnetjes uit de lagere school. Of ik ook eens een cakesmash wilde proberen? Ik zei volmondig ja, want what’s not to like: kindjes, taart en vuil worden!

Heel even sloeg de twijfel toe: zou Esmée de taart wel willen aanraken? Want een eerdere ervaring met mijn eigen zoontje leerde me dat niet elk kind zijn handen vuil wil maken… Gelukkig was er geen probleem! De taart stond nog maar net bij Esmée en ze maakte al heel duidelijk dat ze die graag wilde proeven 😉

Nadat Esmée klaar was met de taart, wilde haar oudere broertje toch ook wel graag eens proeven. De liefde voor taart zit duidelijk in de familie!

Bedankt Sharon voor de gezellige namiddag! Het was geweldig om te zien hoe jullie kleintjes genoten hebben.

Quirine

taart: Charlies Bakery

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: