Het was geen liefde op het eerste gezicht, maar wel een liefde die groeide. En dat doet ze nog steeds. Ibe en Lisa waren al een tijdje beste vrienden en tijdens het uitdelen van haar verjaardagskaartjes sloeg de vonk echt over. Ibe was er altijd voor haar geweest en nu kon Lisa zich geen leven zonder hem meer inbeelden.

Na een (onverwacht) aanzoek van Ibe in Parijs, moest Lisa toch even slikken. Ze had altijd gezegd eerst trouwen en dan een kind (of was het dan toch andersom?), en al zeker niet zwanger zijn op haar bruiloft. Dat pakte even anders uit. Omdat de liefde tussen deze 2 heerlijke mensen zo groot is, konden ze niet wachten om elkaar het ja-woord te geven. In 7 weken planden ze hun grote dag in Zwevegem en ik had de eer die te mogen vastleggen.

Na de huwelijksceremonie in het gemeentehuis van Zwevegem, trokken we samen naar de Transfo in Zwevegem. Hun familie maakte zich klaar voor de receptie bij hen thuis. De bruidegom en zijn getuigen hadden dat ongelooflijk mooi versierd die ochtend! Well done boys!

Het werd een dag vol geluk, stralende mensen en vooral zoveel liefde dat het bijna tastbaar was.

Lisa en Ibe, bedankt dat ik erbij mocht zijn. Blijf elkaar koesteren en geniet van jullie kleintje in september!

Quirine

 

 

 

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS