Net na het opstarten van mijn facebookpagina kreeg ik de vraag van Sophie om communiefoto’s te maken voor haar Sammeke.

Voor haar oudste zoon had ze foto’s laten nemen in een studio, maar dat zou voor Sam toch niet de beste optie zijn. Ze wilde graag foto’s van hem, gewoon zoals hij is. Hij speelt graag buiten, houdt van sporten, lopen en voetballen, dus uren poseren is niet aan hem besteed.

Ik trok met Sam, mama en grote broer naar de Brielmeersen in Deinze. Ik zorgde ervoor dat ik op voorhand wist waar ik met hem naartoe wilde en Sam was meteen enthousiast!

communie Sam
eerste foto van de dag!

Het werd al snel duidelijk dat Sam helemaal in zijn element was toen hij dingen mocht doen: springen, op een boom lopen, schommelen. Vertederend ook om te zien hoe graag hij zijn grote broer ziet.

Achteraf kreeg ik dit bericht van Sophie: “Alle lof en dank aan jou hoor!! Het is voor mij als mama al onbetaalbaar iemand te vinden die op zo een manier met m’n kind(eren) omgaat… Je wordt/bent een toppertje!”
Ik heb zoveel geluk dat ik me met zo’n mooie mensen kan omringen!
Duizend maal bedankt!!

Please follow and like us:
VIEW TAGS
SHOW COMMENTS

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: