Enkele dagen na het ‘lanceren’ van mijn facebookpagina ging ik op zoek naar een koppel dat met me mee wilde naar Ecologies (in Westouter) om daar een koppelshoot te doen. De voorwaarde was simpel: je moet elkaar echt graag zien. Ik kreeg onverwacht ontzettend veel reacties.

Ook Vanessa stond hiervoor te springen en toen zij uitgekozen werd moest ze Leendert nog even overtuigen. Maar omdat hij haar zo graag ziet, gaf hij toe en samen gingen we op weg.

Op een zonnige, warme dag in mei trokken we naar de Westhoek. Het anders zo stille en rustige dorpje werd die dag geteisterd door de rally. Gelukkig was daar bij Ecologies heel weinig van te merken. De oase van rust was er nog steeds!

Leendert en Vanessa zijn al 13 jaar samen. Van liefde op het eerste gezicht was bij Vanessa geen sprake, maar toch zette zij de eerste stap richting hun relatie. Na het groene licht stichtten ze samen een gezin. Ze zijn super trots op hun kindjes en zijn nog steeds ongelooflijk verliefd op elkaar! Leendert bezorgt haar soms nóg die kriebels van toen.

Wat is dat mooi om te zien! En een voorbeeld voor vele koppels…
Bedankt voor de leuke shoot!

Quirine

 

Please follow and like us:
VIEW TAGS
SHOW COMMENTS