Wie mij kent weet dat ik een voorliefde heb voor zaken die anders zijn. Die liefde wordt doorgetrokken in de herinneringen die ik help vast te leggen.

Op zaterdag 7 april werkte ik samen met andere leveranciers om een droombruiloft uit te werken. Want zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van de geur van wilde bloemen, een stapeltaart die even lekker smaakt als ze eruit ziet en een trouwjurk waarbij de bruidegom het zeker niet droog kan houden.

Het was een ongelooflijk dag, met fantastische mensen bakken vol talent!
Ik ben nog steeds erg dankbaar dat ik hier deel van mocht uitmaken!

Organisatie: Mint Events & Danielle Kroneman
Stationary: Dilani Schipper
Make up & haar:  Fernanda Kipp
Taart: Cake and More
Jurk: Ieks Bridal
Model: Lana Knook & Jeremy Lensink
Styling:  Mijn Weddingplanner
Bloemen: Blooming by Diana

Please follow and like us:
SHOW COMMENTS

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: